Verkoop “Nieuwe Rede” in volle gang

De verkoop van Nieuwe Rede fase 2 is in volle gang! Er zijn al verschillende koopcontracten getekend. Ook is een aantal woningen onder optie, hier worden momenteel verkoopgesprekken over gevoerd. Een aantal woningen zijn nog beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod op nieuwerede.nl.

Lees verder!

Fase 2 “Nieuwe Rede” Leimuiden

Nu alle woningen uit fase 1 eind 2020 succesvol zijn verkocht, start fase 2 van woonproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Op locatie doet de voorbelasting nu al zijn werk en in april 2021 start naar verwachting ook het bouwrijpmaken. Start verkoop fase 2 staat gepland voor de zomer van 2021!

Ontwikkeling Bedrijventerrein Hoogewaard

De werkzaamheden op Bedrijventerrein Hoogewaard zijn eind 2020 in volle gang! Het puin wordt gebroken, de toegangsweg wordt aangelegd en de bedrijfskavels worden bouwrijp gemaakt. Interesse in een kavel? Neem contact op via 071-3412489.

Start verkoop “Nieuwe Rede” Leimuiden

De verkoop van Nieuwe Rede fase 1 is op 29 juni 2020 officieel gestart! Het woningaanbod bestaat uit 13 prachtige polderwoningen. Met ruime, diepe tuinen op het westen en een ongekend vrij uitzicht over de polder bieden de woningen oneindig veel woonplezier in een oase van groen. Kijk voor meer informatie op www.nieuwerede.nl.

Informatieavond start Leimuiden-West

Op donderdag 1 november 2018 is tijdens een informatieavond de planning voor het project Leimuiden-West gepresenteerd. Begin 2019 starten de eerste werkzaamheden t.b.v. het aanleggen van de velden en de woningbouw. Naar verwachting kan in september/oktober 2019 gestart worden met de bouw van de woningen.

Onherroepelijk bestemmingsplan Leimuiden-West

Het bestemmingsplan Leimuiden-West is na vaststelling nu in april 2018 ook onherroepelijk. De plannen voor het toekomstbestendig maken van de sportcomplexen en de plannen voor de woningbouw kunnen nu verder uitgewerkt worden.  

Lees verder!

Bestemmingsplan Bedrijventerrein Hoogewaard vastgesteld

Op 15 maart 2018 heeft de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn het bestemmingsplan voor Bedrijventerrein Hoogewaard vastgesteld. De plannen voor de verkoop van bedrijfskavels binnen het bedrijventerrein kunnen nu verder worden uitgewerkt.

Bestemmingsplan Leimuiden-West vastgesteld

Op 5 februari 2018 heeft de gemeenteraad van Kaag en Braassem het bestemmingsplan voor Leimuiden-West vastgesteld. De gezamenlijke plannen van de gemeente Kaag en Braassem, Vibu Projectontwikkeling, Kickers ’69 en tennisvereniging Leimuiden kunnen nu verder worden uitgewerkt.

Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Hoogewaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen a/d Rijn hebben besloten het ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Hoogewaard ter inzage te leggen. Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 2 november 2017 voor 6 weken ter inzage, tot en met 13 december 2017. Het ontwerpbestemmingsplan is op ruimtelijkeplannen.nl te bekijken.

Officiële opening nieuwe “Onder Dak”

Op vrijdag 27 oktober is het nieuwe “Onder Dak” feestelijk geopend. Het herbouwde pand aan de Dorpsstraat 55 doet dienst als kerkelijk centrum van de Brugkerk in Koudekerk a/d Rijn. Het voormalige kerkelijk centrum, de Oude School, maakt plaats voor 7 appartementen als onderdeel van het project Tussen de Kerken.